×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۶ مرداد - ۱۳۹۷  
true
false

اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی دربرگیرنده علوم مختلفی از جمله مبانی طرح ریزی واحدهای صنعتی ارائه شده در رشته مهندسی صنایع، اطلاعات و مباحث تکنولوژیکی و تولید در صنایع غذایی و اقتصاد تولید و مهندسی است. طراحی صحیح یک کارخانه صنایع غذایی را می توان از ملزومات موفقیت و حیات اقتصادی آن واحد تولیدی در طی سالیان متمادی دانست. از طرف دیگر طراحی غیر اصولی یک کارخانه صنایع غذایی با افزایش هزینه های تولید، هزینه های حمل و نقل، هزینه های انبارداری، ضایعات و … قیمت تمام شده واحد محصول تولیدی را به اندازه ای بالا می برد که توان رقابت در بازار فروش را نداشته باشد.
 

کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی

 
درس اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی یکی از دروس اصلی و اجباری رشته علوم و صنایع غذایی می باشد و با توجه به اهمیت بالای طراحی صحیح کارخانه های صنایع غذایی، عدم وجود یک منبع واحد و لزوم جمع آوری مطالب این درس از منابع مختلف علمی و احساس نیاز به معرفی اصول علمی طراحی کارخانه های صنایع غذایی به کارشناسان و مهندسین صنایع غذایی، مهندسین شیمی و مکانیک، دانشجویان دوره های کارشناسی و تکمیلی رشته های مهندسی صنایع غذایی، سایر رشته های مرتبط و طراحان دستگاه های صنایع غذایی، تصمیم به نگارش کتاب حاضر گرفته شد. لازم به ذکر است که مطالب ارائه شده در این کتاب در بر گیرنده تمامی سرفصل های درس اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی می باشد.
 
کتاب حاضر در پانزده فصل تنظیم گردیده است. در فصل اول: مقدمه ای بر طراحی کارخانجات مواد غذایی، فصل دوم: اهمیت و ساختار صنایع فراوری مواد غذایی در جهان، فصل سوم: زمین و طراحی ساختمان کارخانه، فصل چهارم: کلیات طراحی کارخانه های فراوری مواد غذایی، فصل پنجم: اصول طراحی بهداشتی کارخانه های فراوری مواد غذایی، فصل ششم: ویژگی های مواد مورد استفاده در ساخت خطوط تولید مواد غذایی، فصل هفتم: انتقال مواد: سیستم های حمل و نقل و نقاله ها، فصل هشتم: بخار آب در فراروی مواد غذایی، فصل نهم: آب و سیستم های فاضلاب، فصل دهم: مهندسی روشنایی در صنایع غذایی، فصل یازدهم: تمیز کردن و نظافت کارخانجات صنایع غذایی، فصل دوازدهم: ایمنی کار در صنایع غذایی، فصل سیزدهم: خوردگی، فصل چهاردهم: بهداشت کارکنان، فصل پانزدهم: اقتصاد مهندسی صنایع غذایی ارائه گردیده است.
 
نویسندگان: دکتر عسگر فرحناکی – مهندس محسن گواهیان
قیمت کتاب اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی: ۸۹۰۰ تومان

true
true
true
true
  1. بهاره

    سلام من دانشجوی کارشناسی صنایع غذایی هستم. از اینکه دانلود کتاب اصول طراحی کارخانه را گذاشتید ازتون ممنونم اما چرا کتاب دانلود نمیشه؟

    • محمد ساعتی

      بهاره خانم، دوست محترم
      این کتاب صرفا جهت معرفی در سایت قرار گرفته و به دلیل حفظ حقوق ناشر و قوانین کپی رایت از قرار دادن خود کتاب معذوریم.
      با عرض پوزش

  2. x

    خب مگه مریضی مینویسی دانلود کتاب!!!

    • محمد ساعتی

      با سلام
      انتشار کتاب هایی که حقوق ناشر را نقض می کند و اجازه انتشار عمومی آن وجود نداشته باشد در سایت قرار نمی گیرند یا معرفی کتاب، قیمت و سفارش انلاین آن در سایت قرار خواهد گرفت.
      موفق باشید

  3. دانشجوي اوايل دهه 80

    لعنت به افرادی چون دکتر کرباسی که ما را از فیض حضور افرادی چون دکتر فرحناکی محروم کردند

  4. elnaz

    من اینو از کجا بخرم؟

  5. بيل توت

    چرا نوشتی دانلود؟

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true