×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

تازه ترین ها

false
true
false

ایرفای : غَلات گیاهانی از خانواده گندمیان هستند که گیاهان علفی تک لپه‌ای بوده و دانه‌های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می‌رسانند. هزاران سال است که این گونه گیاهان، در تأمین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می‌کنند. باستان شناسان جوامع ابتدایی توانسته‌اند از ویرانه‌های قدیمی مراکز سکونت انسان، دلایلی به دست آورند که نشان می‌دهد غلات در تمدن‌های اولیه بشری هم کشت می‌شده‌اند. غلات منبع انرژی برای انسان هستند. در کشورهای در حال توسعه، این دسته مواد تمام رژیم غذایی را در بر می‌گیرند. غلات حاوی هیدرات کربن، پروتئین، چربی، مواد معدنی و انواع ویتامین هستند که البته ضمن مراحل مختلف نگهداری و تهیه، ممکن است بخشی از مواد مغذی مذکور از بین برود.
 

دانلود رایگان جزوه آزمایشگاه تکنولوژی غلات

 
درس تکنولوژی غلات یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. در حال حاضر، تکنولوژی غلات در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت ۳ واحد تئوری و ۱ واحد عملی (آزمایشگاه) تدریس می شود. جزوه آزمایشگاه تکنولوژی غلات توسط مهندس احمد رضا فیضی پور، یکی از اساتید این رشته برای ایرفای ارسال شده و به صورت رایگان جهت استفاده ی دانشجویان گرامی قرار گرفته است.
 
 


رمز فایل : www.irfi.ir
 

true
true
true
true
  1. yasgol

    سلام من تازه عضو شدم سایت جالبیه کلی امیدوار شدم اما جزوه میکروبیولوژی رو دانلود که کردم توی ورد با یه فنتی که نمیشه خوندش باز شد چرا؟؟؟؟؟؟؟

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true