×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۵ آذر - ۱۳۹۶  
true
true
پنیر آزمایشگاهى تولید شده از باکترى هاى انسان!

صنعت غذا سازى همیشه وسیع ترین طیف طرح ها و گونه ها را به خود اختصاص مى دهد. براى مثال در سال هاى اخیر تلاش هایى براى تهیه پنیر و دیگر فراورده هاى لبنى از حیوانات مختلف رواج یافت. همچنین برخی دست به کار تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه شدند.
 
حالا جالب است بدانید که Christina Agapakis از دانشمندان دانشکده علوم دوبلین و Sissel Tolaas متخصص بو، در یک اقدام جالب با نمونه بردارى از باکترى هاى موجود در زیر بغل، انگشتان پا و بینى افراد مختلف نوعى پنیر انسانى ساخته اند.
 
selfmade-cheese-human-bacteria
 
هر کدام از پنیر ها با نمونه بردارى از باکترى هایى که بر روى پوست انسان هاى مختلف رشد مى کنند، تهیه مى شود. این فرایند شامل ترکیبى عجیب از آماده سازى مواد غذایى و روش هاى میکروبیولوژیکى است. شاید بتوان گفت که به نوعی، از این باکتریها به عنوان جایگزین مخمر پنیر استفاده می شود. به این معنى که باکترى ها قرار است در شرایطى ویژه و تقریبا استریل جهت تهیه پنیرى با امضاى هر فرد پرورش داده شوند.
 
این پنیر که Selfmade نامگذاری شده، در واقع به صورت اختصاصی برای هر فرد تهیه می شود و می توان آن را تلفیقی از علم و هنر دانست. برای مثال پنیر آقای بن یا پنیر خانم کریستینا!
 
این پنیرها به عنوان یکی از پروژه های نمایشگاه علمی Grow Your Own … Life After Nature دانشگاه دوبلین، قرار است تا اواخر ژانویه ۲۰۱۴ در گالری علوم این دانشگاه به نمایش گذارده شوند.
 
اگر در خود اشتهاى خوردن این پنیر انسانى را مى بینید، خوب است بدانید که این پنیر فعلا تنها در سطح یک آزمایش میکروبیولوژیکى موفق است و هنوز براى مصرف وارد بازار نشده است.
 
منبع : نارنجی

true
false
true
true
  1. دانلود آهنگ جدید

    عالی ممنونم , خیلی عالی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true