- ۰۹ دی ۱۳۹۲
- اخبار صنایع غذایی , جالب و خواندنی , فرآورده های لبنی
- کد خبر 2804
- يک نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
صنعت غذا سازى همیشه وسیع ترین طیف طرح ها و گونه ها را به خود اختصاص مى دهد. براى مثال در سال هاى اخیر تلاش هایى براى تهیه پنیر و دیگر فراورده هاى لبنى از حیوانات مختلف رواج یافت. همچنین برخی دست به کار تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه شدند.
حالا جالب است بدانید که Christina Agapakis از دانشمندان دانشکده علوم دوبلین و Sissel Tolaas متخصص بو، در یک اقدام جالب با نمونه بردارى از باکترى هاى موجود در زیر بغل، انگشتان پا و بینى افراد مختلف نوعى پنیر انسانى ساخته اند.
هر کدام از پنیر ها با نمونه بردارى از باکترى هایى که بر روى پوست انسان هاى مختلف رشد مى کنند، تهیه مى شود. این فرایند شامل ترکیبى عجیب از آماده سازى مواد غذایى و روش هاى میکروبیولوژیکى است. شاید بتوان گفت که به نوعی، از این باکتریها به عنوان جایگزین مخمر پنیر استفاده می شود. به این معنى که باکترى ها قرار است در شرایطى ویژه و تقریبا استریل جهت تهیه پنیرى با امضاى هر فرد پرورش داده شوند.
این پنیر که Selfmade نامگذاری شده، در واقع به صورت اختصاصی برای هر فرد تهیه می شود و می توان آن را تلفیقی از علم و هنر دانست. برای مثال پنیر آقای بن یا پنیر خانم کریستینا!
این پنیرها به عنوان یکی از پروژه های نمایشگاه علمی Grow Your Own … Life After Nature دانشگاه دوبلین، قرار است تا اواخر ژانویه ۲۰۱۴ در گالری علوم این دانشگاه به نمایش گذارده شوند.
اگر در خود اشتهاى خوردن این پنیر انسانى را مى بینید، خوب است بدانید که این پنیر فعلا تنها در سطح یک آزمایش میکروبیولوژیکى موفق است و هنوز براى مصرف وارد بازار نشده است.
منبع : نارنجی
true
true
http://www.irfi.ir/?p=2804
true
true
عالی ممنونم , خیلی عالی