شکر قهوه ای Brown Sugar

شکر قهوه ای Brown Sugar
 
شکر قهوه ای قابل مصرف از یک ترکیب ساکارز (شکرتصفیه شده) که با مقادیری معین از ملاس به صورت لایه ای نازک برروی ذرات آن نشسته، تهیه شده است. این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع می باشد که شکر قهوه ای شماره ی ۱ با رنگ نسبتاً سفید تا شکر قهوه ای شماره ی ۱۵ (تیره ترین رنگ ) با رنگ قهوه ای تیره مشخص می گردد. در این بین شماره های ۶ ، ۸ ، ۱۰ و ۱۳ از پر مصرف ترین انواع آن می باشد .
 
درصد قند شکرهای مذکور از ۹۵ درصد در شماره ۶ تا ۹۱ درصد در شماره ی ۱۳ و میزان رطوبت آن ها هم بین ۲ تا ۴ درصد متغیر می باشد. شکر قهوه ای دارای ۵/۳ درصد (قهوه ای روشن) تا ۵/۶ درصد (قهوه ای تیره) ملاس می باشد. این محصول به سبب طبیعت رطوبت گیر ملاس آن، مرطوب و معمولا “روان” است. اندازه ذرات آن متنوع بوده و معمولاً از کریستال های شکر سفید کوچکترند. تولیداتی که به منظور مصارف صنعتی به کار می روند ممکن است دارای دانه های ریزتری باشند که قطر ذرات آن تقریبا ۳۵/۰ میلی متر است.
 
منبع: صفره خونه

محمد ساعتی

سلام. من محمد ساعتی، دانشجوی صنایع غذایی هستم. علاوه بر برنامه نویسی، به زبان انگلیسی و عکاسی هم علاقه دارم. امیدوارم لحظات خوشی را در ایرفای سپری کنید.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *