- ۱۹ آبان ۱۳۹۳
- تغذیه و سلامت , جالب و خواندنی
- کد خبر 3217
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
false
true
true
true
true
سایز متن /
false
وقت و دقت در آشپزی بسیار مهم است. پختوپز تنها طعم خوب غذا نیست بلکه غذای آماده شده باید برای سلامت بدن مفید باشد.
محققان آمریکایی چند نکته مهم درباره پخت و پز برخی مواد غذایی ارایه دادند:
– تخم شربتی: باید قبل از مصرف خیسانده شود. تخم شربتی از بهترین مواد غذایی است و دو قاشق سوپخوری آن ۱۱۷ کالری، چهار گرم پروتئین، هشت گرم فیبر وحاوی امگا۳ است که برای سلامت قلب مفیداست.
این دانه قابلیت جذب آب ۲۷ برابر وزن خود را دارد و مصرف آن بدون اینکه خیسانده شود موجب ماندن در مری و افزایش حجم و حالت ژله مانند آن خواهد شد.
– کلم پیچ: باید به صورت پخته مصرف شود. کلم پیچ از خانواده کلم بروکلی و بروکسل است. بخارپز این سبزیجات باعث کاهش کلسترول میشود. این سبزی مانند دیگر سبزیجات نظیر خود حاوی آنتی اکسیدان، ضد گرفتگی قلب و عروق، ضد التهاب و ضد سرطان است، اما مصرف بیش از اندازه کلم خام موجب کمکاری تیروئید و در نتیجه کاهش متابولیسم، دردهای مفصلی، ناباروری و بیماری قلبی میشود.
– لوبیا قرمز: قبل از مصرف خیسانده شود. به طور طبیعی این لوبیا حاوی ماده سمی به نام لیکتین است بنابراین بهتر است این لوبیا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خیسانده شود.
– ریواس: قبل از پخت، برگهای آن جدا شود. اگر در باغچه منزل خود ریواس کاشتهاید قبل از پخت حتما برگهای آن را جدا کنید. به دلیل اینکه برگهای آن سمی و حاوی گلیکوزیدهای غیرطبیعی و اسید اگزالیک است.
منبع: ایسنا
true
true
http://www.irfi.ir/?p=3217
true
true