.
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۲۶ آذر - ۱۳۹۷  
true
false

محققان می گویند افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ که به طور مرتب مغزیجاتی مانند بادام، گردو، فندق، بادام زمینی و بادام هندی مصرف می کنند در معرض ریسک پایین تر عود سرطان و مرگ ناشی از آن هستند.

به گزارش سایت ایرفای به نقل از مهر، یافته ها نشان می دهد افرادی که به طور مرتب حداقل هفته ای ۲۵ تا ۵۰ گرم مغزیجات آجیلی مصرف می کردند ۴۲ درصد با افزایش نرخ زنده ماندن بعد از سرطان روبرو بودند.

در بیماران مبتلا به مرحله ۳ سرطان روده، بازگشت بیماری تا حدود نصف کاهش یافت.

«تمیدایو فادلو»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه سرطان دانا-فاربر بوستون، در این باره می گوید: «این یافته ها همراه با چندین مطالعه مشاهده ای دیگر نشان می دهد که گروهی از رفتارهای سالم نظیر افزایش تحرک بدنی، حفظ وزن سالم، و کاهش مصرف نوشیدنی های قندی و شیرین، موجب بهبود روند درمان سرطان روده می شود.»

فادلو در ادامه می افزاید: «این نتایج بر اهمیت رژیم غذایی و فاکتورهای سبک زندگی در افزایش بقاء بعد از سرطان روده تاکید دارد.»

این مطالعه شامل ۸۲۶ شرکت کننده بود که به طور متوسط ۶.۵ سال بعد از درمان با جراحی و شیمی درمانی تحت نظر بودند.

بیماران ممکن است به خاطر نگرانی از میزان چربی بالا مغزیجات آجیلی آن را مصرف نکنند، اما این مطالعات نشان می دهند مصرف کنندگان مغزیجات آجیلی لاغرتر هم هستند.

مطالعات قبلی همچنین نشان داده اند که مصرف این نوع مغزیجات به کاهش مقاومت انسولین هم کمک می کند.

به گفته محققان، «این مطالعه از این فرضیه دفاع می کند که رفتارهای که موجب کاهش احتمال مقاومت انسولین در فرد می شود، نظیر خوردن مغزیجات آجیلی، موجب بهبود نتایج سرطان روده هم می شوند.»

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true