×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۶ مرداد - ۱۳۹۷  
true
false

محققان می گویند استفاده از نانوذرات در بسته بندی انواع غذا توانایی بدن برای جذب مواد مغذی را کاهش می دهد.

به گزارش ایرفای به نقل از مهر، این امر یک بار دیگر ثابت می کند که میل کردن غذای تازه و غیربسته بندی شده بهترین روش برای دریافت حداکثر میزان مواد مغذی از هر منبع غذایی است.

بررسی های انجام شده توسط محققان دانشگاه بینگهمتون حاکی است نانوذرات حاوی اکسید روی که به طور گسترده در صنعت بسته بندی مواد غذایی به کار می روند باعث می شوند که سلول های روده انسان نتوانند مواد مقوی موجود در انواع غذا را به خوبی دریافت و جذب کنند.

علت استفاده از اکسید روی در صنعت بسته بندی مواد غذایی خواص ضدمیکروبی آنهاست. از این ماده به خصوص برای بسته بندی غذاهای کنسروی استفاده می شود. تا به حال تصور می شد این ماده کاملا بی خطر و سالم است، اما حالا مشخص شده که این تصور درست نیست.

تحقیقات محققان بر روی ذرت، ماهی تن، مارچوبه و مرغ بسته بندی شده با استفاده از اکسید روی این مدعا را به اثبات رسانده است. در برخی موارد میزان روی مورد استفاده برای بسته بندی این مواد ۱۰۰ برابر بیشتر از میزان مجاز و قابل قبول بوده که جذب پروتئین توسط بدن را به میزان زیادی کاهش داده و لذا باید در استفاده از آن در صنعت بسته بندی انواع غذاها تجدید نظر شود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true