×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۴ خرداد - ۱۳۹۷  
true
false

با توجه به درخواست کاربران تصمیم گرفتیم کتاب های بیشتری در سایت قرار بدهیم. کتابی که امروز میخواهیم به شما معرفی کنیم کتاب سیستم های کنترل کیفی صنایع غذایی نوشته ی مارک کلوت است . این کتاب مختص رشته علوم و صنایع غذایی و به زبان انگلیسی می باشد .
 

کتاب سیستم های کنترل کیفیت صنایع غذایی

 
خلاصه :

After a sordid litany of recalls courtesy of the food industry, consumers are pointing the finger at companies that have failed to institute proper recall prevention techniques. While historical analysis shows no company is exempt from recall risk, most can be prevented with an efficient and verifiable quality control program. Authored by a 20-year food management specialist, Food Industry Quality Control Systemsis the only single-source summary of basic quality control program requirements. With an emphasis on top-down management commitment, this book demonstrates the complete information collection process and essential program elements, including pest control, lot coding, organizational charts, specifications, supplier certification, and sanitation programs. This valuable reference devotes an entire chapter to each of the program areas discussed for enhanced understanding of each. Additionally, it outlines a variety of sub-programs and functions, including HACCP, a seven-principle framework that assists food manufacturers in ensuring comprehensive and sustainable food safety. This example-filled resource helps industry decision-makers answer these key questions: What will management “s commitment to quality be? Will top management provide the personnel and resources to create and maintain a thorough quality control program? Who will run the quality program, and what will the reporting structure be? Where will ideas regarding quality come from? This book is a springboard for food industry professionals to start their own quality protection program while adhering to federal, state, and local regulations. It is a clear and concise knowledge base that food safety and quality managers truly cannot afford to be without. Readers can visit the CRC website to download supporting programs in a “plug-and-play” format and adaptable forms with specific examples and resources that enable companies to customize forms to fit their own needs.

 

دانلود کتاب : سیستم های کنترل کیفیت صنایع غذایی
نویسنده : Mark Clute
فرمت کتاب : PDF
قیمت : رایگان !
رمز فایل : www.irfi.ir ( به کوچک بودن حروف دقت کنید )
تهیه و تنظیم : صنایع غذایی ایران

true
true
true
true
  1. علی رضایی

    سلام
    من دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی هستم
    میخواستم به خاطر سایتی که طراحی کردید ازتون تشکر کنم مطالبش واقعا کاربردیه
    سعی کنید بخش دانلودشو بیشتر گسترش بدید
    ممنون.

    • محمد ساعتی

      سلام دوست من،
      خواهش میکنم. بسیار خرسندیم که بازدید کنندگان از سایت و مطالبش راضی هستند.

  2. مصطفی

    سلام
    این کتب دانلود نمیشه
    میشه لینک رو بذارید به طور مستقیم؟
    ممنونم

  3. نسرین

    با سلام
    من هر کار میکنم دانلود نمیشه راهنمایی کنید یا ایمیل کنید واسم
    ممنون

  4. sam

    ازشما بخاطر سایت خوبتان تشکر میکنم
    امیدوارم بازهم مطالب و خبرهای تازه در این عرصه را از سایت شمامشاهده کنیم

  5. بهنام

    سلام
    از سایت خوبتون ممنونم
    من امکان دانلود این کتاب رو ندارمو اگه بشه تو ایمیلم اینو داشته باشم ممنون می شم
    با سپاس

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true