صنایع غذایی

کشاورزی

تغذیه

ایرفای

عضویت در خبرنامه

جدید ترین نوشته ها

عسل خوب غلیظ است یا رقیق؟

بازدید : 448
نظرات : ۰
یکشنبه ۹ / بهمن ماه / ۱۳۹۰
کد مطلب : 74


یکی از باورهای غلط در مورد عسل این است که عسل غلیظ بهتر از عسل رقیق است اما این باور غلط است.     یکی از باورهای غلط در مورد عسل این است که عسل غلیظ بهتر از عسل رقیق است اما این باور غلط است. عسل طبیعی در هوای سرد غلیظ می شود و […]
گردآوری : ایرفای

یکی از باورهای غلط در مورد عسل این است که عسل غلیظ بهتر از عسل رقیق است اما این باور غلط است.
 

عسل خوب غلیظ است یا رقیق؟

 
یکی از باورهای غلط در مورد عسل این است که عسل غلیظ بهتر از عسل رقیق است اما این باور غلط است. عسل طبیعی در هوای سرد غلیظ می شود و در هوای گرم رقیق می شود. به عنوان مثال عسل اگر در یخچال قرار گیرد غلیظ می شود و زمانی که در دمای اتاق قرار گیرد رقیق می شود، ضمناً عسل جنگل های شمال و عسل مرکبات رقیق تر از عسلهای مناطق کوهستانی است، اما بدان معنی نیست که عسل مرکبات یا جنگل از کیفیت پایین تری نسبت به عسل کوهستان است.
 
تنها رطوبت در این عسل ها به علت شرایط آب و هوایی منطقه بالا می رود که در نتیجه ممکن است این عسل ها سریع تر در معرض تخمیر قرار گیرند که با انجام مراحل صحیح بسته بندی و انبار داری و مصرف سریع این عسل ها می توان این مسئله را حل نمود.
 
از نظر خواص نیز همه عسل ها دارای مواد قندی هستند که به سرعت جذب بدن می شوند و از نظر طعم، بو، مزه نیز گل هر گیاهی خواص منحصر به فرد خود را دارد و طبیعتاً برتری خاصی بین آن ها وجود ندارد.
 
منبع: foodna.ir

 

 

 

مطالب مرتبط

نظرات



مطالب جنجالی

مطالب جالب و خواندنی

خلاصه آمار سایت